برتربلاگکانال تلگرامی برتربلاگمجله اینترنتی برتربلاگ@bartarblog@bartarblogبرتر بلاگبه جمع ما بپیوندید

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

(۲۰ فوت کوزه گری آشپزهای حرفه ای)

برای آنکه آشپز خوبی باشید، نیازی نیست سال ها در آشپزخانه بهترین رستوران ها کار کنید یا زیرنظر یک سرآشپز حرفه ای تعلیم دیده باشید. آشپزی خوب اسراری دارد که مهم ترین آن دانستن اصول صحیح آشپزی است … سرآشپزهای معروف این نکته ها را رعایت می کنند و به همین دلیل آشپزی آنها همیشه مثال زدنی است

در ادامه مطالب بخوانید...


1. اگر کاهو تلخ است، می توانید آن را چند دقیقه ای (حدودا ۱۵ دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.

2. میوه های قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.

3. همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید. سیب، گازی از خود متصاعد می کند که به بهتر رسیدن سایر میوه ها و سبزی ها کمک خواهد کرد، بنابراین اگر میوه نرسیده ای دارید، از سیب برای رسیدن سریع تر آن استفاده کنید.

4. هنگام سرخ کردن موادغذایی، حرارت را از ۱۸۰ درجه سانتی گراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و موادغذایی را سرخ کنید اما بعد از ۸ بار حتما ظرف را بشویید. موادغذایی سرخ شده را در اتمام کار روی حوله کاغذی بگذارید تا روغنشان خوب گرفته شود.

5. برای خوش طعم شدن ماهی سرخ شده، چند دقیقه ای آن را در شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیب زمینی رنده شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز می توانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آبلیمو اضافه کنید.

6. هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.

7. برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.

8. اگر به غذا بیش از حد فلفل زده اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

9. برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا، اجازه دهید ۵ دقیقه در آبجوش قل بزند. حتی می توانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آبلیمو قرار دهید.

10. برای گرفتن بوی کلم در غذا می توانید از تکه ای نان خشک یا یک قاشق سوپخوری آرد استفاده کنید.

11. برای نگهداری سبزی ها بعد از شستشو، آنها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.

12. اگر می خواهید رنگ و بوی ادویه های قرمزرنگ حفظ شود، آنها را در یخچال نگهداری کنید.

13. اگر گوجه فرنگی ای خریده اید که هنوز کاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.

14. برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.

15. برای اینکه برنج سفید شود، می توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.

16. اگر برنج بیش از حد جوش خورد، ۳ ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.

17. اگر می خواهید سیب زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.

18. برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و ۲ قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آنها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.

19. برای سرخ شدن سریع تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریع تر سرخ می شوند و طعم بهتری پیدا خواهندکرد.

20. به جای شکستن تخم مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم مرغ وارد غذا نمی شود.

منبع:
kamyab_ya004@yahoogroups.com




طبقه بندی: خانه داری و آشپزی،
برچسب ها: فوت و فن آشپزی، 20 فوت آشپزی حرفه ای، آشپزی حرفه ای،

تاریخ : سه شنبه 3 شهریور 1394 | 01:15 ب.ظ | نویسنده : برمک | نظرات
داروهایی با اثر منفی بر میل جنسی!
ویژگی آدم های خلاق
۳۵ روش رایگان برای تقویت خلاقیت
۱۶ گام که چگونه خوشتیپ باشیم
مدل مفهومی S لامبورگینی (+عکس)
ولوو فضای داخلی خودران‌ها را متحول می‌کند
5 علتی که مانع از میلیاردر شدن شما می‌شود
وقتی ذهن مانع کاهش وزن می شود!
راه حل ساده توقف سکسکه!
دلایلی پنهان که به خستگی منجر می شوند
پوستتان را با این گیاهان زیبا کنید
رفتارهایی که پدرمادرها باید به کودکانشان بیاموزند
15 روش ساده برای مراقبت از سینوس ها!
آیا با ملت غمگین می توان به توسعه اقتصادی رسید؟
چگونه به جنگ اختلال خلقی فصلی برویم
بهترین موقع برای دوش گرفتن چه زمانی است؟
نکاتی که در اولین قرار ملاقات باید رعایت کنید
چگونه بخوابیم تا صبح راحت بیدار شویم؟!
9 اشتباه که موهای شما را چرب می‌کند!
یک ماساژ مهم برای پیش از خواب!
ژیان تیونینگ شده (+عکس)
علت درد در قفسه سینه
ماساژ درمانی ساده برای مشکلات سلامت مختلف
آشنایی با محبوب‌ترین سبک‌های ماساژ
سحرخیر باش تا کامروا شوی!
چاقی و آسیب به مغز
6 تاثیر عجیب استرس بر بدن
خوردن این مواد غذایی کسل تان می کند
چند باور غلط در مورد سلامتی
حضور مدل های زن در نمایشگاه خودروهای لوکس در عربستان
سایت ماه اسکین طراح قالب وبلاگ رایگان با امکانات عالی
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.